Brambory na grilu
Ingredience
- středně velké brambory
- smetanu
- sýru nivy
- kayenský pepř
- oregáno
- bazalku
- čerstvou petržel
- pepř
- sůl
- jarní cibulku
- bílý jogurt
Postup přípravy
Brambory na grilu Weber je odpočinkovým jídlem po útoku masitých jídel, doporučujeme k běžnému standartnímu hodování.
Omyté středně velké brambory rozkrojíme podélně vejpůl, osolíme, opepříme, okořeníme dále bylinkami a grilujeme při teplotě 150°C na přímé grilování po dobu 20 - 25 minut. Po vychladnutí vydlabeme část vnitřku grilovaných brambor. "Střídku" z brambor použijeme do smetanové směsi s na kostičky krájenými Jalapeno papričkami, jarní cibulkou, čerstvou petrželkou, kayenským pepřem, bílým jogurtem, smetanou, solí a pepřem. Prohřátou směs plníme do vydlabaných grilovaných brambor. Poklademe kusky nivy a dáme finálně zápect do grilu.
Jednouchý recept na každodení grilování, které lze díky různým přisadám obměňovat.
Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!