Bulky na Hamburger

Ingredience

  • 500 g polohrubé mouky
  • 3 lžičky sušeného drožd
  • 240 ml vlažného mléka
  • 2 vejce
  • 6 lžic másla
  • 3 lžíce cukru
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

V domácí pekárně nebo stroji na hnětení těsta vypracujete během pár minut krásné vláčné těsto. Lze to samozřejmě i  s vařečkou ručně. Veškeré ingredience smícháme v jedno těsto, které růčně řádně propracujeme dokud není hladké. Poté ho necháme pár minut kynout. 

Vykynuté těsto nakrájíme na stejnoměrné kousky a  z nich ručně vyválíme mezi prsty placky, které necháme kynout.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 200°C po dobu 8 - 15 minut. Bulky na Hamburger lze péci i  v plynovém grilu Weber Spirit, ovšem chce to trošku manuální zručnosti.

Bulky chutnají nejlépe čerstvé, s chutí do Hamburgeru!

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
 
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
 
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
Recept na těsto na Hamburger bulkyRecept na těsto na Hamburger bulky
 
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek