Smažený losos
Ingredience
- podkovy z lososa, nejlépe chlazené
- olivový olej
- bylinková sůl
- plátek citrónu (nemusí být)
- bylinky na ozdobení

Postup přípravy
Podkovy z lososa okořeníme bylinkovou solí a na rozpálené pánvi smažíme 4 - 5 minut z každé strany. Délka smažení je přímo závislý na šťavnatosti lososa, proto je někdy lepší stáhnout ho dříve, než-li se dočkáme suché a drobyvé hmoty. V případě, že je střed lososa syrový, můžeme ho vložit na minutku či dvě do uzavřeného rozpáleného grilu, kde ho doděláme.
Losos se hodí s grilovanými bramborami, zeleninovými saláty, s grilovanou bagetkou pomazanou máslem, ale je výborný i samotný.
Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!
Dárky pro nejbližší
Něco na zub
- Brambůrky s chilli
- BBQ omáčky
- Chilli omáčky
- Chilli džemy
- Chilli oříšky
- Chilli bonbony
- Chilli čokolády
- Chilli v oleji
- Chilli koření
- Chilli pasty
- Chilli pečivo
- Chilli polévky
- Chilli Salsa
- Chutney s chilli
- Imunita a zdraví
- Hořčice s chilli
- Nakládané Jalapeños
- Nakládané chilli papričky
- Nejpálivější chilli
- Nejpálivější chips na světě
- Okurky s chilli
- Sladké chilli
- Sušené papričky
- Sterilované papričky
- Sůl s chilli
- Utopenci s chilli
- Vzorky chilli
- Rádio Kiss
- Čerstvé papričky
- Premium chilli
Semena paprik
Chilli podle pálivosti
Zajímavé ceny
Sazenice chilli
Vybavení pro zahradníka
Nepálivé dobroty
Přihlášení
- Úvod
-
O chilli
- Často kladené otázky
- Druhy paprik
- Chilli papričky v lékařství
- Chilli v médiích
- Jak pěstovat chilli papričky
- Jak se připravuje nové osivo
- Jiný pohled na zemědělství
- Jak na maximálně úspěšné klíčení semen chilli paprik?
- Názvosloví chilli paprik
- Nejpálivější chilli papriky na světě
- Ovlivňování pálivosti pěstováním
- Studie Trinidad Scorpion Moruga
- Stupnice pálivosti
- Tabákový výluh proti mšicím
- Výběr osiva a následná péče
- Základní druhy chilli paprik
- Mykorhiza
- Semínka chilli papriček v mrazu
- Pálivé výroky
- Feferonky
- Chilli databáze
- Původ domestikovaných chilli papriček Capsicum annuum v Mexiku
- Chilli recepty
- Jak objednat
- Videa
- Kontakt
- Soutěže
- Recenze
- Rekonstrukce